Tisdag.

hejsan!
Har blivit en vilo dag för min del. Har spenderat större delen av dagen framför datorn och kikat in massa fina höstkläder! Att shoppa höstkläder är bland det roligaste som finns på hela året, tycker jag iallafall.
Har även pratat med min Jesper i en och en halvtimme förut, därpå blev det att fixa kaffe och sockerkaka som jag bjöd Mammi på när hon kom hem.
Kände mig även lite bortskämd när hon hade köpt en himla fin klocka åt mig från Daniel Wellington. Lycka. : )

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tisdag.

 1. Hej! Jag har kollat på massor med klockor och såg din på google, jag såg att den var från Daniel Wellington men när jag söker på deras hemsida ser jag ingen med vit läder…
  Var den limited odition? Om inte, kan du fråga var hon köpte den?
  Jag förstår att det var ett tag sen du skrev men det skulle hjälpa mig jätte mycket!
  Kram

  • Hejhej!
   vad roligt att höra att du gillar den. Nej, den finns egentligen inte med vitt läder, den finns nästan enbart med de randiga banden, men jag ville verkligen ha vitt läder så hon gjorde en ”deal” med butikskillen och jag fick den med vitt läderband i utbyte mot det randiga, så den finns egentligen inte och det är nog enda klockan som har så, vad jag sett iallafall.
   Hon köpte den på Kea’s Ur i Kristinehamn, om det hjälper något?
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>