Nollade.

hejhej!
Har varit en helt okej dag i skolan, var egentligen första ”riktiga” dagen med lektioner osv, och har fått hyffsat bra lärare så jag är ganska nöjd. Och eftersom det är typ andra dagen vi går på denna skolan och eftersom vi är yngst och ettor så innebär det att treorna vill ”nolla oss” som det kallas. Så vi har fått vattenballonger efter oss i korridorerna hela dagen och blivit rätt så blöta. Får hoppas de har slut på ballonger osv imorgon, vilket de tyvärr troligen inte har…
Har iallafall kort dag och slutar vid halv ett så då blir det att käka lunch med pojkvännen eftersom vi firar fyra månader imorgon. Värst vad tiden går snabbt! : )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>