Friday friday.

hello!
Hoppas alla haft en trevlig fredag? Ni har nog haft det bättre än mig iallafall.
Skolan gick ganska snabbt, cyklade sedan hem uppför alla backar och tänkte ta mig en apelsin när jag kom hem. Det visade sig vara ett kryp på den så jag smällde handen i väggen och bröt min nagel för långt in så det blödde, hittade kort därpå en himla stor fästing och så slutade allt med att pappa fick komma hem och hjälpa mig.
Sedan kom min Jesper hit vid fyra och har varit här sedan dess och gjort min dag himlans mycket bättre.
Han sover här inatt också och imorgon bär det av till Filipstadmarknaden. : )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>