Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över nej.

hejsan!
Gårdagen gick helt okej med prov osv, blev en fika med goda vänner och därpå till pojkvännen och fira honom på hans födelsedag med hans familj. Hann även gosa lite med hans lillasyster innan de åkte till Skåne.
Under kvällen blev det folkets hus en stund med Mathilda och väl hemma spydde jag för andra gången på en vecka så misstänker att jag fått magkatarr…
Nu blir det en sväng till faster och träffa min kusin och hennes man & barn. : )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>