Lördagkväll.

Denna lördagen har gått åt till filmmys, godisätande och en gosig pojkvän.
Under gårdagskvällen blev det två matcher spelade för min del, första med A-flick och vi hade inga avbytare så blev femtiominuter i sträck vilket slutade med en förlust på några bollar. Efter det blev det att spela match med damerna och blev en vinst med tre bollar, så grymt skoj!
Så idag har jag träningsvärk i varenda liten muskel och ett genomsvullet finger eftersom jag valde att spela en till match trots att jag stukat det.
Min Jesper sover här inatt också och nu ska vi titta på Eva & Adam. : )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>