Love isn’t complicated, people are.

hejsan godingar!
Under fredagskvällen blev det att kika på Breaking Dawn part two, med pojkvännen. Galet vad bra den var, nya favoritfilmen!
Större delen av lördagen gick åt att döma några matcher, min Jesper sov hos mig  och under förmiddagen idag blev det middag hos en gammal vän till familjen innan det blev en tripp till hallen för att döma ytterligare en match!
Kvällen kommer gå åt film och mys med familjen då mensvärken är närmast outhärdlig och huvudet värker.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>