Finally friday.

god kväll älsklingar!
Hoppas ni haft en trevlig fredag! Blev endast två lektioner idag för min del, strax efter ett fick vi börja förbereda inför morgondagens s.k. ”Öppet hus”. Så vi blev klara med allt strax efter kl tre, blev sedan en busstur till Thilda för muffinsbakning. Kvällen spenderades sedan hos Jesper och just nu inviger jag familjens nya dator och fixar lite med den. En himla bra fredag med andra ord!
Imorgon har vi som sagt öppet hus på Brogården mellan kl 10-13 så ni som bor i lilla Kristinehamn får gärna kika förbi i vårat klassrum och kanske vinna en & annan godisburk eller köpa lite muffins. kramar. : )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>