Fuck being sick.

hejj!
Under lördags förmiddagen blev det att vara på skolan och ha hand om våra uppgifter under ”öppet hus”. Gick prima och Jesper vann lottpriset vilket var en stor godisburk och så fick vi även med oss massa bakelser, chips och annat gott. Jesper sov även hos mig denna kväll och under söndagsmorgonen bar det av till Arvika för att spela lite match och åkte därifrån med en vinst av 17-19. Lite surare för grabbarna däremot som vi stannade kvar och hejade på, de gick med förlust på en boll.
Idag var vi lediga eftersom vi var i skolan i lördags, hur härligt som hellst! Dock mindre härligt att jag blivit genomförkyld och har snuva, hosta och jätteont i halsen. Har även matteprov och engelska filmning imorgon som jag måste vara med på.
Otur för mig, får se om jag kollapsar eller stannar kvar. : )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>