The only way to get better is to surround yourself with better people.

god kväll kära vänner!
Idag har jag varit på julklappsjakt under hela håltimmen, gick inget vidare tyvärr. Hade sedan hål på sista dubbellektionen så fick sluta vid kl ett, blev då lite klännings-letning med min fina vän Emelie, hittade dock en möjlig men vi beslutade att när vi slutar vid halv ett imorgon får det bli en tripp till Karlstad för ytterligare alternativ. Får väl se hur det slutar..
Har iallafall suttit nästan hela eftermiddag och pluggat inför det dumma naturprovet imorgon, som tur var kom min Jesper hit och det blev en pluggpaus med muffinsbak och annat trevligt!
Sitter även nu med boken och anteckningar framme och försöker få in allt i huvet, känns omöjligt.
Godnatt.
 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>