Andra februari.

Hej godingar! Hoppas att alla haft en fin lördag!
Jag har spenderat hela dagen i Karlstad med min fina familj & pojkvän. Blev en tripp till Bergvik för lite H&M köp vilket slutade med att jag fick med mig ett par himla fina leggins och en himla söt bh.
Sedan till IKEA för god mat och kika runt bland allt fint, hade gärna stoppat ner allt i shoppingbagen, men icke. Det fick bli ett finfint glas, två urgulliga glastallrikar, torkade blad&blommor i brunt, rosa och lila, och så köpte mammi & pappi en fin födelsedagspresent  till mig, det är ju trots allt bara tretton dagar kvar!
Somnar bredvid min fina pojkvän ikväll och nu blir det ner till vardagsrummet för pizzamys och melodifestivalen med familjen Christensson/Wiklöf. En riktig toppenkväll för min del alltså! kram. : )

Knas bild från Hunnebo i somras med mitt hjärta.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>