You only live once, but if you do it right, once is enough.

hello darlings!
Sitter just nu och har världens längsta jobbigaste samhällslektion, vi är dock klara med allt i våran grupp och hoppas att vi får sluta tidigare. Varit en helt okej dag, ikväll blir det plugg, plugg & åter plugg.
Har historia, tyska, matte och engelska att göra klart. Känns ju inte så himla toppen.
Internationella pannkaksdagen och fettisdagen, min favoritdag!
Så det blir semla och pannkakor ikväll ska jag se till! kram. : )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>