Måndag

hello darlings!
Hoppas alla haft en trevlig helg? Ledsen för himla kass uppdatering men haft fullt upp med prov, plugg, träningar, vänner, pojkvännen och annat.
Hela helgen gick iallafall åt handbollen, blev förlust under lördagen och igår var det en himla jämn match mot Grums, förlorade med fyra bollar. Lyckades även få en smäll så jag vred snett knät, så har stel tejpat det så jag åtminstone kan gå, ska försöka träna ikväll också om knät håller.
Studiedag imorgon, hur jäkla underbart som helst! 
kramar.
2013-03-04 20.03.55

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>