Tiptop day!

hej finisar!
Hoppas alla haft en bra vecka? Jag har iallafall haft fullt upp, ny vecka nu iallafall, med minst lika mycket att göra. Idag blir det vanlig dag och sedan extra teorilektion, därefter träna mina småtjejer, efter det blir det nog fira lite med Jesper, faktiskt ett helt år sedan jag tog kontakt med honom!
Blir kanske träning ikväll om jag hinner med, har nog terminens största matteprov på onsdag, får väl se hur det  går.
Ska även spela match på torsdag eftersom den blev inställd i lördags, så har sovit hos Jesper hela helgen. Och eftersom hans familj tar hand om några hundar, bl.a. en liten 6månaders bostonterrier som jag smälte totalt för så ska jag gosa med honom idag också även fast jag nästan fick en allergichock igår.
kramar.

2013-03-17 15.30.56

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>