Sleep well.

hej godingar!
Haft en tokjobbig dag, hade de två längsta lektionerna mellan halv tio och halv ett, skulle igentligen slutat då men blev en tripp tillbaks till skolan halv tre för ett två timmars matteprov till halv fem, helt slut i huvudet.
Hade även två timmars träning nu ikväll som bestod av en & ½ timmes fys och sedan en halvtimmes försvar-anfall, hann få mig en fläskläpp under dessa trettio minuter, blir fint imorgon det!
Nu iallafall blir det en välbehövlig sömn, godnatt. :)
the only workout

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>