Vad dom än letar efter så finns det här.

God kväll darlings!
Haft det finaste dagen på länge, firade nämligen ett helt år med min kärlek.
Går så himla bra nu, fått jobbet på Coop, träningarna rullar på och avslutar med generationshandbollscup till helgen. Har dock helt galet mycket i skolan, nästan så man dör. Imorgon väntas nationella prov i svenska. Låter lika hemskt som det är, funkar väl hoppas jag.
Hör av mig när jag får lite tid över, kramar!

Fick världens finaste halsband av Jesper idag. Grät av lycka.

Fick världens finaste halsband av Jesper idag. Grät av lycka.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>