Säg att du är fri till slut.

Hallå där! Senaste dagarna har varit riktiga knas dagar.
Gårdagen började med att jag fick flera sms under natten och fick reda på att pojkvännen var på Karlstad sjukhus och skulle genomgå en akut operation. Men gick allt bra, och under de timmarna jag fick vara hos honom igår gick han på morfin och annat smärtstillande, allt detta berodde på något som kallas för mecklers divertikel. Himla knas, men hoppas verkligen att han får komma hem idag!
Idag är även sista dagen i skolan för denna vecka, känns så himla skönt!
Och på lördag kommer kusin hit och sedan under kvällen blir det 50-årsfest för farbror!
Tiptop helg med andra ord, kramar!

När jag mår som allra bäst.

När jag mår som allra bäst.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>