Jävla måndag.

Hej, ett tag sedan nu.
Har en pojkvän som är frisk och ska ta bort häftklämmorna på magen om två dagar, och för egen del är jag helt utarbetad och sliten. Såpass att jag går med huvudvärk varje dag och ångestklumpen i magen.
Slutklämmen i skolan nu, imorgon väntas ett 4 timmars matte nationellt prov och på onsdag blir det stort tenta prov i naturkunskapen, sedan är i princip allting över, äntligen.
Idag har nog dessutom varit värsta otursdagen på länge. Tappat datorn, två gånger. Trillat med cykeln. Haft migränhuvudvärk halva dagen. Blivit av med kortet i bankautomaten. Gråtit av ilska på mammas jobb.
Dock en positiv sak som hänt idag! Min chef ringde och berättade att jag ska gå kassa-kurs på torsdag eftermiddag och även lite mer utbildning beroende på vilka avdelningar jag kommer jobba på. Feel’s good!

Hör av mig om några dagar när stressen sprungit bort och ni slipper få ett sådant här klag-inlägg. Kram.
bloggbild

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>