Saknad.

Godnatt alla fina (haha, eller hej typ…)
Ledsen att det blir så dålig uppdatering trots att jag har sommarlov, har jobbat massor och träffat mina fina tjejor medans pojkvännen varit på Västkusten och jobbat, saknar honom så mycket.
Men han kommer till mig när han kommer hem imorgonbitti vid typ kl 7 så blir ett mysigt uppvaknade att få se min efterlängtade Jesper.
Har iallafall jobbat galet mycket de senaste dagarna och varit hur trött som helst, skulle ju inviga nya springskorna också ni vet? Tror ni inte jag lyckas trilla ned för trappen och skada tån så den blev typ dubbelt så stor och helt lila så jag kunde knappt gå på den, så pappa förmodade en spricka i den men det verkar ha gått ganska bra nu, den läker snabbt den jäveln, haha.
Men nu måste jag verkligen sova så tiden går snabbare så Jesper är hos mig snart. Är ledig imorgon dessutom, ska verkligen njuta för jag jobbar kvällen på tisdag.
Puss och kram och godnatt.

Snapchat bild på min andra halva.

Snapchat bild på min andra halva.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>