Fina lördag.

hallå där godingar!
Hoppas ni haft en toppen vecka, vaknade bredvid min prins imorse och idag har vi spenderat lördagen i Karlstad där vi kalasat för mina fina kusiner, Julia som fyllt 17år och Jacob som fyllt 20år! Har ätit mycket god mat, pratat och diskuterat om allt, myst i soffan och haft toppenroligt.
Imorgon ska jag jobba 10.54-15-00 och sedan blir det borta match mot Hellton, hur taggad som helst, synd bara att min tråkiga förkylning klänger sig kvar efter två veckors tid, men ska göra mitt bästa.
Så detta kommer vara en ruskigt bra helg för min del, kramar!
2013-09-17 22.09.57-1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>