Autumn is a second spring, where every leaf is a flower.

hejhej!
Grå och mulen måndag idag. Men äntligen är det höst och löven börjar bli röda och lysa upp.
Ny vecka med nya möjligheter och motgångar.
Hade kort lektion och var sedan på föreläsning. Nu däremot har vi håltimme till kvart i tolv, sedan är det bara två lektioner kvar. Senare idag ska jag träffa min fina, och sedan ska jag upp till hallen och kasta lite boll.
En förvånansvärt lugn och skön måndag mot vad det brukar va.
Hoppas alla får en toppen vecka, kram!
2013-09-21 12.49.50

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>