Svar på kommentar.

kommentarHej Julia!
Hemskt ledsen för så sent svar, har inte riktigt haft tid för bloggen..
Vad roligt att du gillar den! Nej, de finns egentligen inte med vitt läder utan enbart med de randiga banden, men mamma gjorde en ”deal” med killen i butiken, eftersom jag verkligen ville ha vitt band så fick vi ta det vita läderbandet istället för det randiga och vad jag sett är jag den enda som har så.
Men hon köpte den på Kea’s Ur i Kristinehamn om det hjälper något?
Kram! :)

daniel wellington

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>