underbara måndag.

hejhej! måndag idag igen, hoppas den här veckan går fort..
Bara en vecka kvar nu sedan är det äntligen höstlov, som jag längtat!
Spelade match igår mot Torsby, tufft och jämt och slutade med en förlust på 16-18 tyvärr.
Varit en toppenfin dag idag, fick fika-surprise av min pojkvän när han kom hit, godingen!
nu har jag spenderat mesta tiden till plugg, förstår inte riktigt hur jag orkar men på något sätt så verkar det funka… Har så mycket så jag tror huvet ska explodera snart, men bara att bita ihop, fyra dagar kvar darlings.
Blir lugn måndag idag, mys med pojkvännen nu, senare blir det träning. kram!
hey little fighter

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>