Har ingen tid.

hallå där!
Längesedan nu, livet bara springer fram och jag hinner inte med. Jag har inte tid, inget andrum, ingen paus.
Fullt upp just nu att överhuvudtaget försöka få saker att gå ihop, skola, vänner, familj, körkortsteori, luciaövning, träningar, matcher. Har slutat tänka över hur många gånger jag blivit tvungen att välja bort saker jag verkligen vill.
Kommer knappt ihåg när jag tränade senast, och att välja mellan körkortsteori och luciasånglektion var inte heller enkelt.
Ingen söndagsångest idag iallafall, ledig imorgon, alldeles för välbehövligt, ska äntligen få beträda handbollsplanen också, nu när jag åtminstone får en dag att ägna åt precis vad jag vill.
Men jag ska inte klaga, att bli luciakandidat är bland det finaste jag kunde tänka mig, och jag räknar ner dagarna tills jag äntligen får ta det där körkortet, att få träna och spela handboll och bara slippa tänka är underbart, och jag har världens finaste vänner som alltid är så förstående och jag har världens bästa familj och pojkvän som stöttar mig hela tiden.
Jag är väldigt lyckligt lottad trots allt.
kram!
mycket nu

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>