Julens tid är här.

hej godingar!
Har inte riktigt haft tid till bloggen tyvärr, då de högsta prioriteringarna har blivit, skola, körkort, lucia, matcher och familjen.
Nu är iallafall både körkortsteorin över, handbollsmatcherna och hela lucia firandet, och snart även skolan.
Har varit en otroligt stressig vecka för mig med lucian, överansträngde rösten på fredagen då vi sjöng i närmare bestämt 12 timmar. Kunde knappt prata under kvällen eller morgonen därpå, men har nog aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Är så glad att jag fått den här chansen att få vara med i Kristinehamns luciatåg. Det var inte bara om att umgås och sjunga, jag har även utvecklats och blivit av med min lilla scenskräck med att prata inför folk då jag faktiskt sjöng inför sammanlagt flera tusen människor under de här fem dagarna. Jag har även lärt känna flera helt otroligt goa människor som jag delat hela den här upplevelsen med och jag vill bara säga tack, för allt. Det har varit helt otroligt. Oförglömligt, tack!
Nu när allt faktiskt är över och det endast har gått en dag sedan vi uppträdde, saknar jag det redan.
Idag ligger jag hemma sjuk med hosta, migrän, halsont och annat tokigt.
På fredag får vi iallafall jullov och det här skolåret avslutas med en tripp till Örebro för Håkan-konsert med min Jesper. Som jag har längtat!
kram.
soloIMG_5146

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>