Nytt år.

hej godisar!
Hoppas alla haft en toppen jul och nyår! Nytt år, ny start, nya möjligheter.
Jag har iallafall haft totalt fullt upp, december har nog varit det mest kaotiska jag varit med om, lucia, körkortsteori, skola, jobb, träning. Stod nästan längst fram på bästa Håkan konserten och jobbade sedan nästintill alla dagar vid jul, otroligt skönt faktiskt att jobba och slippa tänka.
Firade jul i Karlstad med kusinerna som vanligt, annandagen blev det en dag på stan med Donja och Jakob och sedan under kvällen åkte jag till Storlien med Jesper och hans familj. Spenderade en vecka där med massa skidåkning och två dagar med magsjuka.
Nu däremot har skolan dragit igång igen, känner mig redan kvävd av allt arbete. Har körlektion idag också, drygt en månad kvar sen är jag arton, äntligen.
Kram på er!
älskade håkan
storlien

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>