Förbättring på uppdatering.

Hi darlings!
Hemskt ledsen för så dålig uppdatering. Skolstressen är igång igen, tre uppsatser ska inlämnas inom två veckor, har matteprov om en vecka, åker till Stockholm om en vecka. Tror jag går under snart av allt plugg. Och att samtidigt få in 4 träningar i veckan, matcher, körkortsplugg, träff med vänner och familjetid i schemat är lagom körigt.
Men jag är glad faktiskt, mindre än en månad tills jag fyller arton och allting är nog så bra det kan bli i nuläget.
My pinky promise att jag ska ta tag i att uppdatera så fort jag får en stund över.
kram!
2013-12-08 12.24.28

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>