Hej älsklingar. Att jag aldrig skärper mig va? Snart en månad sedan sist. Dock mycket nu, och man måste ju iallafall försöka prioritera.
Har redan hunnit fylla 18år, begrava mig ännu lite mer i körkortsteoriboken, vara sjuk en vecka, och tatuera mig. Hoppsan vad snabbt tiden går! 😉
Sista veckan nu innan sportlov och jag har ett läxförhör och en uppsatsinlämning kvar, dock har orken till att plugga sprungit iväg för länge sedan.
Idag blev det iallafall bara en lektion för mig, sedan blev det en tripp till Kingsroad för min efterlängtade tatuering på fotleden, nästa tattoo väntas om ungefär två månader!  Är fruktansvärt nöjd och gjorde inte alls lika ont som jag förväntat mig.
Senare idag ska jag till Jesper och sedan sitta någon timme bakom ratten för imorgon är det lite av checkning på körningen med min körskolelärare. Bäst att vara förberedd!
Från och med imorgon ska jag och Jesper sova i lägenheten och bara ha det bäst innan han åker på fredag till Klövsjö med sin familj för en veckas skidåkning.
Kram

infinity tattoo

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>