Sportlov

Hejhej! Sportlov, torsdag. Hela lovet har bara sprungit iväg känns det som, har i princip bott med körkortsteoriboken, haft körlektion och kört nästintill varje dag med pappa. Är så fruktansvärt trött på all teori, vill bara ha det där körkortet.
Jesper har dessutom varit bortrest sedan i fredags och kommer inte hem försen nu på lördag, hur tråkigt som helst och saknar ihjäl mig efter honom. Skypear varje dag vilket botar saknaden lite grann iallafall!
Har däremot bokat ny tatueringstid, 23 april sker nästa!
Var även iväg och tränade förut, enbart 6st på träningen, ganska segt men galet roligt.
Imorgon ska jag plugga ännu mer teori och köra massa bil, har dessutom körlektion med Gustav, ska bli roligt, sedan förhoppningsvis träning med småtjejorna.
Kram
babe

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>