KÖRKORT!

hej godingar!
Solen börjar kika fram mer och mer, värmen är påväg, fåglarna kvittrar och humöret på topp.
Varit hemma ett par dagar från skolan pga sjukdom och feber, dum som jag är spelade jag handbollsmatch i lördags med 38,5 i feber och förvärrade alltihop, men vi vann ju iallafall?!
Idag däremot har jag varit så nervös att jag trodde jag skulle spy, varit spänd i hela kroppen, gråtit av lycka, och känt mig vuxen. Fick det där körkortet idag, som jag längtat! Fick skjutsa pappa till ett möte och sedan köra hem själv (!!). Helt sjukt, förstår det knappt. Snart ska jag ta bilen ner till stan och ta en fika med Jesper och sedan ta en slapp dag, behövs efter fyra timmars sömn inatt.. kram på er!
emms and me

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>