Påsklovsvecka

Haha, ber återigen tusen gånger om ursäkt för den urkassa uppdateringen men har noll motivation, inspiration och tid. Tänkte bara ge en kort uppdatering. 
Påsklovet börjar gå mot sitt slut, och jag har både hunnit fira påsk med min fina släkt, agerat chaufför, firat två år tillsammans med min Jesper, tatuerat mig för andra gången (och det gjorde förbannat ont!) och träffat fina vänner! Och som om det inte vore nog åker jag till Stockholm imorgon med min goa mamma!
Hoppas alla haft några toppendagar i solskenet, ta hand om er, kram! 
två år med mitt hjärtadu kan gå din egen väg tattoo

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>