Look up

Från och med nu ska jag sluta be om ursäkt för dålig uppdatering, för helt ärligt talat menar jag det inte längre. Varför skulle jag be om ursäkt för att jag valt att lägga min tid på saker jag just nu tycker är roligare än att sitta och skriva för er?
I dagsläget lägger jag nästintill allt tid på skolan, slutspurten nu, nästan allt klart, bara det svåraste sparade dem till sist, matte nationella..
Den lilla tid jag får över lägger jag på vänner, familj, Jesper och jobb.
Dessutom har ju äntligen värmen kommit också, äntligen kan man sitta ute i solen och njuta av ljusa kvällar.
Har ungefär 10 skoldagar kvar tills jag gått ut andra året på gymnasiet, förstår inte var all tid tar vägen helt ärligt talat.
Men jag mår bra, jag är ett år närmre mitt mål. Jag sparar, jag planerar, jag drömmer.
Imorgon är det start på en ny vecka, det kommer bli en fin tror jag. Ta hand om er, kram

NI HAR VÄL INTE MISSAT DEN HÄR?!?! Absolut bästa jag sett.

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>